| obavestite nas kadam necete biti tu!!!!!!! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
~*~Rock Angel~*~ Novi chlan....
Broj poruka : 94 Godina : 29 Lokacija : con mi princess Avril!!! Job/hobbies : smaranje raspolozenje : lol Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 23.07.2008
| Naslov: obavestite nas kadam necete biti tu!!!!!!! Sub Jul 26, 2008 3:11 pm | |
| ja idem sledece nedelje ili u ponedeljak ili utorak za nis pa me nece verovatno biti 7dana mozda i veise....nista ne gubite u vezi stila jerkada se vratim stil ce stajati jos 10 dana....ja cu se javiti jos jednom kad krenem | |
|
| |
Andrianna Angelface Admin-Najveci fan Avril Lavigne
Broj poruka : 974 Godina : 29 Lokacija : on 7th heaven Job/hobbies : music,net,boyz,friendz.... raspolozenje : happiiiiiiiiiiiii Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: obavestite nas kadam necete biti tu!!!!!!! Sub Jul 26, 2008 3:22 pm | |
| ma okay je!!!!!!! ja netju biti tu od 10.avgusta do 25....... a netje tu biti ni Anny 95 jer je ona isto na moru,stim shto je ona tamo od 12. ..... taman super......dok nas dve ne budemo bile tu,ti tjesh biti odgovorna za forum..... tada tjesh biti glavni.....ispisuj neke poruke,otvori neke teme ako se setish.... kiss...... | |
|
| |
~*~Rock Angel~*~ Novi chlan....
Broj poruka : 94 Godina : 29 Lokacija : con mi princess Avril!!! Job/hobbies : smaranje raspolozenje : lol Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 23.07.2008
| Naslov: Re: obavestite nas kadam necete biti tu!!!!!!! Sub Jul 26, 2008 5:41 pm | |
| okay....super je tako!!!!taman.....dok vas 2 ne budete tu ja cu menjati stil normalnoooo | |
|
| |
Avril_95 under my skin...
Broj poruka : 278 Godina : 29 Lokacija : Tamo gde me niko nece naci... Job/hobbies : odbojka i ples raspolozenje : hahaha Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 26.07.2008
| Naslov: Re: obavestite nas kadam necete biti tu!!!!!!! Sub Jul 26, 2008 6:48 pm | |
| Ja danas uvece putujem za Bosnu... Mislim da ostajem 6 dana... HehEHE... Pa da znate... Nedostajacete mi... LoL... kissS zA sve... | |
|
| |
::Candy:: Novi chlan....
Broj poruka : 53 Godina : 28 Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 09.01.2009
| Naslov: Re: obavestite nas kadam necete biti tu!!!!!!! Pet Jan 23, 2009 8:13 pm | |
| Izwinite...meni je pa0 sistem, a i zab0ravih adresu...pa nisam m0glda da d0lazim.,..stwarn0 s0rry,,,,zat0 nisam m0glda da naprawim l00k | |
|
| |
Andrianna Angelface Admin-Najveci fan Avril Lavigne
Broj poruka : 974 Godina : 29 Lokacija : on 7th heaven Job/hobbies : music,net,boyz,friendz.... raspolozenje : happiiiiiiiiiiiii Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: obavestite nas kadam necete biti tu!!!!!!! Ned Jan 25, 2009 11:22 pm | |
| haha.... oksy....samo sada budu plz redowna...yub | |
|
| |
AVRIL LAVIGNE Novi chlan....
Broj poruka : 44 Godina : 27 Lokacija : TAmo negde sa Avril raspolozenje : OK Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 10.07.2009
| Naslov: Re: obavestite nas kadam necete biti tu!!!!!!! Pet Jul 10, 2009 11:51 am | |
| ja neću biti tu od 14. do 23. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: obavestite nas kadam necete biti tu!!!!!!! | |
| |
|
| |
| obavestite nas kadam necete biti tu!!!!!!! | |
|