| Sta mislite o Avril? | |
|
+15::Candy:: Av *MAY* Hilary*** naughty-angel '95 Laky EmO BoY *JoVaNa* Avril_95 Anja avril is the best (0_o)markoman:::... ~*~Rock Angel~*~ Andrianna Angelface ***K!K@*** *Anny*95* 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Anny*95* Admin-Najveci fan Avril Lavigne
Broj poruka : 445 Godina : 29 Lokacija : ♥Neverland :D♥ raspolozenje : ♥Happy♥:) Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Sta mislite o Avril? Pon Jun 30, 2008 7:15 pm | |
| | |
|
| |
***K!K@*** Complicated
Broj poruka : 166 Godina : 29 Lokacija : \ Job/hobbies : Odbojka,tenis,spavanje...... Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 04.07.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Pet Jul 04, 2008 10:59 pm | |
| Avril je osuper,ponekad previse nepristojna.Ali njen glas i njene pesme su super...... | |
|
| |
Andrianna Angelface Admin-Najveci fan Avril Lavigne
Broj poruka : 974 Godina : 29 Lokacija : on 7th heaven Job/hobbies : music,net,boyz,friendz.... raspolozenje : happiiiiiiiiiiiii Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Pet Jul 18, 2008 10:55 pm | |
| OBOZAVAM JA BLAGA RECH KOLIKO JE JA VOLIM!!!! ona je COOL,ima extra glas,slatka je i rechita i svidja mi se to shto ne dozvoljava da je drugi gaze!!! Ima extra,extra pesme koje se uvek odnose na na njen zivot... posebna pesma mi je COMPLICATED u kojoj kaze:
Why'd you have to go and make things so complicated? I see the way you're actin like you're somebody else Gets me frusterated Life's like this you You fall and you crawl and you break and you take what you get And you turn it into Honestly, you promised me I'm never gonna find you fake it No no no | |
|
| |
~*~Rock Angel~*~ Novi chlan....
Broj poruka : 94 Godina : 29 Lokacija : con mi princess Avril!!! Job/hobbies : smaranje raspolozenje : lol Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 23.07.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Čet Jul 24, 2008 4:12 pm | |
| - Andrihanna95 ::
- OBOZAVAM JA BLAGA RECH KOLIKO JE JA VOLIM!!!!
ona je COOL,ima extra glas,slatka je i rechita i svidja mi se to shto ne dozvoljava da je drugi gaze!!! Ima extra,extra pesme koje se uvek odnose na na njen zivot... posebna pesma mi je COMPLICATED u kojoj kaze:
Why'd you have to go and make things so complicated? I see the way you're actin like you're somebody else Gets me frusterated Life's like this you You fall and you crawl and you break and you take what you get And you turn it into Honestly, you promised me I'm never gonna find you fake it No no no | |
|
| |
(0_o)markoman:::... Novi chlan....
Broj poruka : 64 Godina : 29 Lokacija : Na r0leRiMa Job/hobbies : Vatterpolo Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 09.06.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Pon Jul 28, 2008 4:48 pm | |
| ona je streber [img] [/img] nekad bila | |
|
| |
(0_o)markoman:::... Novi chlan....
Broj poruka : 64 Godina : 29 Lokacija : Na r0leRiMa Job/hobbies : Vatterpolo Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 09.06.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Pon Jul 28, 2008 4:49 pm | |
| al sad je super.. sta da kazem.. na njenom sam fan forumu | |
|
| |
avril is the best
Broj poruka : 2 Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Sre Avg 20, 2008 12:53 pm | |
| ONA JE NAJBOLJA,NEMA BOLJE!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Anja
Broj poruka : 2 Godina : 29 Lokacija : Novi Sad Job/hobbies : gluma,sakupljanje slika od avril,markica... raspolozenje : ha ha Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 18.08.2008
| |
| |
Avril_95 under my skin...
Broj poruka : 278 Godina : 29 Lokacija : Tamo gde me niko nece naci... Job/hobbies : odbojka i ples raspolozenje : hahaha Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 26.07.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Čet Avg 21, 2008 2:38 pm | |
| OBOZAVAM JA BLAGA RECH KOLIKO JE JA VOLIM!!!! ona je COOL,ima extra glas,slatka je i rechita i svidja mi se to shto ne dozvoljava da je drugi gaze!!! Ima extra,extra pesme koje se uvek odnose na na njen zivot... posebna pesma mi je COMPLICATED u kojoj kaze:
|
| |
*JoVaNa* Novi chlan....
Broj poruka : 19 Godina : 29 Lokacija : Novi Sad Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 02.09.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Sre Sep 03, 2008 10:39 am | |
| Volim Avril .... pesme su joj extra originalna je.....she is the best..... | |
|
| |
Broj poruka : 974 Godina : 29 Lokacija : on 7th heaven Job/hobbies : music,net,boyz,friendz.... raspolozenje : happiiiiiiiiiiiii Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Sre Sep 03, 2008 3:44 pm | |
| BRAWO!!!! TAKO SE TO RADI!!!!!!!!!!
a sada STOP SPAM!!!!!!!!! | |
|
| |
Laky EmO BoY Novi chlan....
Broj poruka : 47 Godina : 30 Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 03.09.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Sre Sep 03, 2008 6:29 pm | |
| OBOZAWAM JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE | |
|
| |
Broj poruka : 278 Godina : 29 Lokacija : Tamo gde me niko nece naci... Job/hobbies : odbojka i ples raspolozenje : hahaha Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 26.07.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Pet Sep 05, 2008 12:23 pm | |
| da li je obozavas kao adrijanu ili vise??? lol | |
|
| |
Laky EmO BoY Novi chlan....
Broj poruka : 47 Godina : 30 Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 03.09.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Pet Sep 05, 2008 3:36 pm | |
| he he he...manje.....lol ql pitanje... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Pet Sep 05, 2008 11:39 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Pet Sep 05, 2008 11:45 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Pet Sep 05, 2008 11:58 pm | |
| | |
|
| |
naughty-angel '95 innocence
Broj poruka : 254 Godina : 29 Lokacija : somewhere... Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Pon Sep 08, 2008 11:12 am | |
| Obozawam je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wolim SWE njene pesme,rechi su joj sooper...............[b]Avril je the best!!!!!!!! | |
|
| |
Hilary*** Novi chlan....
Broj poruka : 13 Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Pon Sep 08, 2008 9:40 pm | |
| ma omiljena mi je pewachica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naraawno da swe ziwe njene pesme OBOZAWAM!!!!!!!!!!!!!!
THE BEST je stwarno!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
naughty-angel '95 innocence
Broj poruka : 254 Godina : 29 Lokacija : somewhere... Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Pet Sep 12, 2008 11:35 am | |
| | |
|
| |
*Anny*95* Admin-Najveci fan Avril Lavigne
Broj poruka : 445 Godina : 29 Lokacija : ♥Neverland :D♥ raspolozenje : ♥Happy♥:) Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Pet Okt 17, 2008 11:37 pm | |
| | |
|
| |
*MAY*
Broj poruka : 6 Godina : 28 Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 02.11.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Čet Nov 13, 2008 11:01 pm | |
| znachi, swi delimo isto mishljenje...lepo | |
|
| |
Av
Broj poruka : 7 Godina : 29 Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 09.01.2009
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Pet Jan 09, 2009 11:12 pm | |
| i ja delim!!!lol ona je lepa, ima lepe pesme, ima dobru muziku, ima lepog muza...hehe... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? Sub Jan 10, 2009 7:41 pm | |
| a muza znachi...xD aaahahhaha | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta mislite o Avril? | |
| |
|
| |
| Sta mislite o Avril? | |
|