Andrianna Angelface Admin-Najveci fan Avril Lavigne
Broj poruka : 974 Godina : 29 Lokacija : on 7th heaven Job/hobbies : music,net,boyz,friendz.... raspolozenje : happiiiiiiiiiiiii Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Awriline izjawice... Pon Sep 01, 2008 8:44 pm | |
| "Volim da budem gazda zato sto ne mogu da upadnem u nevolje"
"Mozda izgledam kao opasna riba, ali ja sam u stvari totalni romantik."
"Zasto bi me bilo briga sta drugi misle o meni. Ja sam ono sto sam i sto cu uvek biti."
Ljudi me pitaju da li zalim sto sam proteklih nekoliko godina istrosila u pravljenju mojih albuma, a ja kazem da nism i da mi je drago zato sto mi je Bog pomogao da snimim prvi album... Pevanje je moj zivot... Drago mi je zbog ove prilike, jer znam da je mnogi mnogo talentovaniji ne dobiju!
"Da biste me razumeli ne morate biti sa mnom uvek, vec je dovoljno da me upoznate kada sam raspolozena.T
"Moja mama mi nije dozvoljavala da pevam 'Strawbery Wine' zato sto ima rec vino u sebi"
"Kada sam imala 2 godine mama mi je rekla da cu biti poznata pevacica"
Mogu da napisem jednu pesmu za jedan dan.
Stvaram punk ovih dana. Da li ste videli Britney da hoda unaokolo i peva punk? Ne... Ja sam kao Sid Vicious samo za novu generaciju
Ne verujem da je rat resenje da se rese problemi. Ja mislim da je pogresno. Nemam postovanja prema onima kpji vode ratove... Ne postujem Busha zato sto vodi rat.
Ljudi kazu " Pa ona ne voli Sex pistols ". Zasto bi ih volela kada sam mlada. Grupa je stara. Zar ne?
he he....originalno... | |
|
Laky EmO BoY Novi chlan....
Broj poruka : 47 Godina : 30 Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 03.09.2008
| Naslov: Re: Awriline izjawice... Sre Sep 03, 2008 6:55 pm | |
| kakwe izjawe!!!!!!!!!! eto,eto zashto je owaj forum moj omiljeni!!!!!!!!!! | |
|
naughty-angel '95 innocence
Broj poruka : 254 Godina : 29 Lokacija : somewhere... Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Awriline izjawice... Pon Sep 08, 2008 11:21 am | |
| jao.....EXTRA!!!!!!!!!!!!! | |
|
Andrianna Angelface Admin-Najveci fan Avril Lavigne
Broj poruka : 974 Godina : 29 Lokacija : on 7th heaven Job/hobbies : music,net,boyz,friendz.... raspolozenje : happiiiiiiiiiiiii Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: Awriline izjawice... Pon Sep 08, 2008 8:41 pm | |
| lol pa NAJBOLJI FORUM!!!!!!!!!!!!!! HE HE korisnicima..... a mozete li tek zamisliti kakaw je meni.......lol | |
|
Minja_lowe_Awril Novi chlan....
Broj poruka : 83 Godina : 28 Lokacija : kuca Job/hobbies : jahanje =) raspolozenje : SoOper!! Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: Awriline izjawice... Sub Feb 14, 2009 2:29 pm | |
| ZANIMLJIVO!! SOOPER!! | |
|
*Anny*95* Admin-Najveci fan Avril Lavigne
Broj poruka : 445 Godina : 29 Lokacija : ♥Neverland :D♥ raspolozenje : ♥Happy♥:) Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: Awriline izjawice... Uto Mar 24, 2009 10:12 pm | |
| Wow! Extra! Hvaja Endry...mwa...=))) | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Awriline izjawice... | |
| |
|