| zashto netjete da se regujete??? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Andrianna Angelface Admin-Najveci fan Avril Lavigne
Broj poruka : 974 Godina : 29 Lokacija : on 7th heaven Job/hobbies : music,net,boyz,friendz.... raspolozenje : happiiiiiiiiiiiii Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: zashto netjete da se regujete??? Uto Sep 09, 2008 10:31 pm | |
| pa zashto???? neshto wam se ne dopada??? recite nam da bi znali da promenimo..... | |
|
| |
Tanchy Gost
| Naslov: Re: zashto netjete da se regujete??? Uto Sep 16, 2008 2:06 pm | |
| Zato sto sve kopiras sa Sve vesti si odatle uzela. P.S. onaj forum je bolji!!! |
|
| |
Broj poruka : 974 Godina : 29 Lokacija : on 7th heaven Job/hobbies : music,net,boyz,friendz.... raspolozenje : happiiiiiiiiiiiii Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: zashto netjete da se regujete??? Uto Sep 16, 2008 7:18 pm | |
| pa dobro,swako ima swoje mishljenje.... p.s. i da znash ja nishhta ne kopiram i ne uzimam nisachijeg foruma,wetj sam regowana na Avril bandates....tako da swe westi uzimam odatle... | |
|
| |
SASKA Gost
| Naslov: Re: zashto netjete da se regujete??? Uto Sep 16, 2008 11:05 pm | |
| ja cu se regovati kasnije ali sad imam puno 4uma pa kad se rascistim ond atek |
|
| |
| Naslov: Re: zashto netjete da se regujete??? Sre Sep 17, 2008 3:12 pm | |
| hwala puuno!!!!!!!!! jedwa chekam da se regujesh XoXo | |
|
| |
tanchy Gost
| Naslov: Re: zashto netjete da se regujete??? Pon Sep 22, 2008 5:41 pm | |
| Sajt se zove avrilbandaids |
|
| |
sda Gost
| Naslov: asd Pon Sep 22, 2008 5:42 pm | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: zashto netjete da se regujete??? Pet Sep 26, 2008 4:16 pm | |
| ma to sam mislila...boze,shta je napisah...
REGUJTE SE MOOOOOOOLIM WAS!!!!!!!! | |
|
| |
*Anny*95* Admin-Najveci fan Avril Lavigne
Broj poruka : 445 Godina : 29 Lokacija : ♥Neverland :D♥ raspolozenje : ♥Happy♥:) Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: zashto netjete da se regujete??? Pet Okt 17, 2008 10:32 pm | |
| Gosti obavezno se regujte!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: zashto netjete da se regujete??? Sub Nov 15, 2008 7:23 pm | |
| obawezno!!!!!!!!!!!
MOOLIM WAS!!!
Biramo jednog Admina i 2 moda.... | |
|
| |
*Anny*95* Admin-Najveci fan Avril Lavigne
Broj poruka : 445 Godina : 29 Lokacija : ♥Neverland :D♥ raspolozenje : ♥Happy♥:) Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: zashto netjete da se regujete??? Uto Mar 24, 2009 10:16 pm | |
| - EmO_GiRl_EnDrY ::
- obawezno!!!!!!!!!!!
MOOLIM WAS!!!
Biramo jednog Admina i 2 moda.... | |
|
| |
Sabina ( Gost
| Naslov: Nemogu da se logiram na forumu Ned Maj 09, 2010 1:01 am | |
| E ovako ja imam jedan problem mail s kojem sam se registrovala sam odavno obrisala.... neznajuci da sam s tim mejlom registovala na vash forum sto tako ne secam se lozinke s kojom sam se registrirala na ovaj forum al pamtim moje korisnicko ime... pa ako bi mogli na moj mail: sabinam22@yahoo.com da poshaljete novu lozinku kako bi mogla da se ulogujem na vas forum. Hvala unapred. Pozdrav! Sabina. P.S. MOJ NICK JE: "black star" |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: zashto netjete da se regujete??? | |
| |
|
| |
| zashto netjete da se regujete??? | |
|