| Moderatori!!!!!!!!!!!! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Andrianna Angelface Admin-Najveci fan Avril Lavigne
Broj poruka : 974 Godina : 29 Lokacija : on 7th heaven Job/hobbies : music,net,boyz,friendz.... raspolozenje : happiiiiiiiiiiiii Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Moderatori!!!!!!!!!!!! Pon Jul 21, 2008 1:28 pm | |
| svako ko zeli da postane moderator mora da ima minimum 100 poruka.....prijavite se tako shto pritisnete GROUPS i cliknete na moderators odna cu ja da vas postavim za moderatora!!!! posao moderatora je da sredjuje poruke, i vodi rachuna o forumu..... ZAPAMTITE 100 PORUKA!!!!!!! NEMOJTE DA SE PRIJAVLJUJETE AKO IMATE MANJE OD 100 PORUKA!!!!!!!u ovoj temi se mozete prijavljivati za moda.....
Poslednji izmenio Andrihanna95 dana Čet Jul 24, 2008 11:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
, im with you...
Broj poruka : 340 Godina : 33 Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 06.07.2008
| Naslov: Re: Moderatori!!!!!!!!!!!! Sre Jul 23, 2008 10:02 am | |
| pa tolko jos nema ni Ana !!! | |
|
| |
Broj poruka : 974 Godina : 29 Lokacija : on 7th heaven Job/hobbies : music,net,boyz,friendz.... raspolozenje : happiiiiiiiiiiiii Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: Moderatori!!!!!!!!!!!! Sre Jul 23, 2008 3:05 pm | |
| savo da znash da u ovom trenutku imash vishe poruka od mene...... ajde pitacu anu da li moze da se napravi grupa inspektor.....okay????? | |
|
| |
, im with you...
Broj poruka : 340 Godina : 33 Koliko wolite owaj forum??? : Najomiljeniji gif.... : Datum upisa : 06.07.2008
| Naslov: Re: Moderatori!!!!!!!!!!!! Sre Jul 23, 2008 5:34 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Moderatori!!!!!!!!!!!! Sre Jul 23, 2008 6:23 pm | |
| inspektor si!!!!! | |
|
| |
, im with you...
| Naslov: Re: Moderatori!!!!!!!!!!!! Sre Jul 23, 2008 9:48 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Moderatori!!!!!!!!!!!! Čet Jul 24, 2008 10:49 pm | |
| sada mozesh da nam pomazesh u sredjivanju....brishesh spamove,i pravish nove teme... nadgledash u igricama da li je neko zaboravio da napishe neshto... kao na primer ili/ili....da gledash da li negde nema psovki i da editujesh textove... na primer tvoje...da edtidujesh svoje poruke sa ...okay??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Moderatori!!!!!!!!!!!! Čet Jul 24, 2008 10:52 pm | |
| nadam se da ti je okay posao...ti ako ti neshto bude zatrebalo ti mi samo napishi privatnu poruku....ako neshto nisi siguran da li treba da uradish ti me pitaj.... verujem da cesh biti dobar inspektor.... i nemoj da protratjish moje poverenje...... | |
|
| |
, im with you...
| Naslov: Re: Moderatori!!!!!!!!!!!! Pet Jul 25, 2008 1:05 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Moderatori!!!!!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Moderatori!!!!!!!!!!!! | |
|